jueves, 19 de julio de 2007

Mensaje de SSMM el presidente del blog



Hola borinots,
Son bien sabidos los problemas fisicotecnicos que he tenido (y tengo) ultimamente para actualizar el blog, así que aprovecho este pequeño oasis de buen funcionamiento que me ofrece mi conexión para ofrecer cuatro chucherias a mis incondicionales pero quisquillosos y cabroncetes seguidores.

Breve Resumen global de las últimas jornadas ligueras

El equipo ha ganado empaque y la consolidación de juli en el eje de ataque ha dado presión a los titulares que aún así no terminan de dar el rendimiento esperado, cabe destacar el buen papel del equipo en la Copa Balagas, disputada en la Razzmatazz que termino con un 3-0 a pesar de que algún delantero perdiera los papeles y estuvo a punto de ver la roja.

En Semanas posteriores hemos visto marcianadas varias como el duelo de delanteros contra el poderoso central antillanoafricano Samuel Rua Rua que dio verdaderos quebraderos de cabeza a los locales en un partido plagado de bajas de los internacionales.

En la semana pasada un Adam sembrado estuvo apunto de hacer hat trick ante los atónitos ojos de los espectadores de las carpas sunset, un feudo en el que debutaba, Clemente, recién bajado del avión tras su periplo en la copa port aventura acusó el jet lag y aguantó hasta la media parte antes de acabar desfallecido y confundir genero y numero singular y plural.

4 comentarios:

jmane dijo...

LuDo Messi, escriu:

Abans de res haig de felicitar la gran actuació del davanter Adam l’últim partit a les Sunset o altrament conegut amb el nom de les Sánchez. Llàstima l’últim pal que hi va haver i que et va impedir fer el hattrick, però tranquil, el pròxim partit intentaré fer una nova internada per la banda oferint-te de nou una assistència de gol, que segur que no perdones! També haig d'agrair-li la assistència de la mort que em va oferir a les acaballes del partit i es que amb una pilota en aquelles condicions només podia fer un gol com el que vaig fer!! Llàstima que quedés tan poc de partit, pero bnu...1altre dia intentaré xutar abans!

Pel que fa al Clementinho també el vull felicitar ja que em van comentar que va realitzar una més que bona actuació a la copa Port aventura. Així que felicitats a ell també i desitjar-li que es refaci aviat del JetLag ja que aviat se’ns aproximen nous reptes, que no podem fallar!!

PD: Que coi pinta el de la foto? De veritat que és el president?? Jur..haurem de vigilar que escrivim doncs...jajaja

Anónimo dijo...

SuBi diu que a part que ja era hora:

Aquestes utimes sortides han sigut molt positives per tot l' equip. Aquesta segona volta hem guanyat tots els partits fora de casa, i alguns per golejada, esa Razz wena! Les Sanchez van acabar de consolidar el Juli com a davanter, i la conexió amb ell es practicament perfecte. A diferència de la lliga de fungol, a l' estiu estem en el moment mes important de la temporada, ja que a finals de setembre l' aixeta es tanca i el temps se'ns tira a sobre, aixi que nenes, a partir de lultim finde de juliol s'ha d'anar a fondu, no podem perdonar! Hem de buidar totes les barres i pillarla gorda, i aprofitant la turka... atakaaaaaaaaar!

P.D.: Tenia mono de blog!

Anónimo dijo...

Ronnie Sloverkz diu:

amb les recents incorporacions, akestes jornades no poden ser mes optimistes per l'afició.

La professionalitat de l'equip queda demostrat partit a partit i aixo ens fa creixer com a club. Les surtides a Manresa i l'ultim al no menys preable camp Sanchez porta 1a bona ratxa, per afrontar el decisiu mes d'Agost.

Atenció futurs rivals, podeu repostar de valent si no voleu fer el ridicul.

FOrça trident!

P.D.:ki diu ke no poden jugar els 4 craks a la vegada

Dani Clemente dijo...

Clemento'o dise:

A parlar al camp per aixo, encara que si volem marcar bons gols hauriem de trepitjar camps mes grans... o q xd