viernes, 18 de enero de 2008

Pinto


Ya está aquí Pinto, el sustituto de Jorquera, un tio que, como muchos han dicho va a venir para no molestar, pasar seis meses, poner la mano y pirar, ¿que pasa? ya que se tenia que fichar un portero digo yo ¿no se podia fichar a alguno que realmente le pusiera las cosas chungas a Valdés? Pues no, uno que no moleste y se este quietecito, ole tus huevos otro acierto. Benvingut señor Ingla (casi igual que Rossell) TXIKI molta tocha i poc olfacte.

3 comentarios:

Lloveras dijo...

Pinto, otro jugador que siente los colores.

La nueva ornada de futbolistas, yo me lo guiso él se lo come.

Aupa athletic!

Anónimo dijo...

Subi:

Weno...se que aixo de fitxar algu pq no molesti dncs no es una gran idea, pero per altra banda...tenir dos porters de gran calitat al vestuari no se yo si es massa bo tampoc, 1er, pq un dels dos es menjara els mocs, pq el k no faras sera un partit kda un, aixo es fa als benjamins B, i per tant un bon porter no fitxaria per ser suplent, eh Dudek? I 2on, sabent com es el Valdes, k quan s' enfada no va a entrenar, podria surtir l' efecte invers, en comptes d motivarse, pirar, que es el que fan els bons porters kuan no juguen. Si us interessa, io penso que lo ideal hagues sigut fitxar a un nano jove, que prometi, i tenir-lo ja en plantilla, pq cal recordar que el Jorqui jove jove no es, diria k en te 30 i algo ya, aixi ke...
I al loro, que Pinto es molt bon porter eh, que guanyar el Zamora amb el Celta te molt d merit, ke no tenia ni a Puyol ni a Ayala a davant.

Gora Ibagaza!

Dani Clemente dijo...

sugereixo convertir Giovani Dos Santos de porter sempre i quan s'avingui a tallarse els cabells treures la puta diadema y a mastegar sempre xiclet. Si es tan chupon amb els mans com am els peus el zamora no li treu ningu!

PD: Banega pichabrava